headline2thermal-hitam

Baju sejuk ‘  base layer ‘ yang akan membuatkan anda sentiasa rasa ‘ WARM ‘ dan selesa walaupun dalam cuaca bersuhu sehingga -5 darjah celcius.

TESTIMONI AMIRA

 

TESTIMONI- CUSTOMER-ADLINA

 

Anda tahu tak bagaimana sejuknya -5 darjah Celcius tu ?

-5 darjah celcius tu adalah di bawah suhu beku. Sejuk tu wei.

Jika anda tak pernah lagi merasai suhu sesejuk ini maka bersiap sedialah. Anda mungkin pernah rasa tak tahan dengan kesejukan aircond di pejabat tapi tahukah anda yang suhunya  adalah hanya 18 darjah celcius ?

Bayangkan suhu serendah -5 darjah Celcius sehingga di bawah paras beku. Sejuknya sampai ke tulang. Jika kita berada di dalam selimut tebal pun kita seperti rasa sejuk demam. Suhunya sangat sejuk.

Jadi bayangkan jika anda mahu berjalan-jalan ketika percutian musim sejuk anda. Tidak kiralah samada anda pergi ke Jepun, Korea, Amerika, Kanada atau negara-negara di Eropah ketika musim sejuk bersalji sejuknya tetap sama iaitu menusuk terus ke tulang.

Apa kan daya kalau tak sejuk maka salji tak ada dan kalau tiada salji maka percutian musim sejuk tu tak de umpphh lah kan ?

Atas sebab itulah maka anda perlukan baju sejuk yang sesuai untuk menampung suhu yang sejuk melampau ini.

Kenapa kena pakai baju sejuk ‘ base layer @ thermal wear ?

Apa sebenarnya Baju Sejuk ‘ Base Layer ‘ @ Thermal Wear ini ?

Ianya adalah jenis pakaian terbaik yang boleh di pakai ketika musim sejuk. Tanpa memakai ‘ Thermal Wear ‘ ketika musim sejuk terutamanya ketika berada di luar kita mungkin terpaksa memaki baju antara 5 hingga 7 lapis tebalnya dan ini sememangnya amat menyusahkan.

‘ Thermal Wear ‘ ini seumpama pakaian dalaman yang di pakai di dalam sebelum memakai baju serta baju sejuk luaran yang tebal. Akibatnya ia boleh bantu kekalkan suhu panas badan maka kita mampu menahan rasa sejuk pada suhu sejuk melampau.

5 Kriteria Penting Yang Sepatutnya Ada Pada Thermal Wear 

  1. Mampu mengawal suhu agar kita sentiasa rasa ‘ warm’ dan selesa walaupun tidak memakai baju yang berlapis dan tebal .
  2. Ketat dan’ fit’  terhadap semua bahagian sendi  bagi menghalang udara sejuk  dari masuk ke dalam badan terutamanya ketika melakukan aktiviti di luar rumah.
  3. Harganya tidak mahal walaupun ianya tahan lasak
  4. Ringan dan tidak menganggu pergerakan
  5. Menyerap peluh dan mengelak dari rasa sejuk ketika musim sejuk

Atas sebab itulah kami sangat sarankan anda untuk mendapatkan baju sejuk’ base layer ‘ dari kami…

Baju Sejuk ‘ Base Layer ‘ @ Thermal Wear 

thermal-hitam

Baju sejuk ‘base layer ‘ yang akan membuatkan anda sentiasa rasa WARM dan selesa  walupun dalam cuaca bersuhu  sehingga -5 darjah Celcius 

 4 Kelebihan Yang Terdapat Pada Baju Sejuk ‘ Base Layer ‘ @ Thermal Wear Yang Kami Tawarkan 

 

BAJU-SEJUK-WANITA-BLACK

#1 – Kawal Suhu

“Anda tak perlu risau kerana baju sejuk ini sangat warm walupun suhu serendah -5 C . Material bajusejuk ini memang di reka khas untuk kegunaan musim sejuk”

BAJU-SEJUK-WANITA-BLACK

#2- Elastik

“Jika anda saiz S, M atau L pun sangat muat kerana baju sejuk ini sangat elastik walupun pada pandangan mata kasar anda baju ini nampak kecik”

 

 

BAJU-SEJUK-WANITA-BLACK

#3 – Nipis, Ringan & Melekap

” Baju sejuk ni  melekap di badan sekaligus memudahkan anda menyarung lapisan baju yang lain sebelum memakai jaket .”

BAJU-SEJUK-WANITA-BLACK

#4- Senang Di Cuci

” Material yang di gunakan adalah material yang tahan lasak dan mudah untuk di cuci. Lagi pun material baju sejuk ni sangat mesra mesin basuh .”

 

Bagaimana Nak Dapatkan Segera  Baju Sejuk ‘ Base Layer ‘ Dari Kami ?

 

Mudah sahaja untuk dapatkan baju sejuk ini dari kami di mana anda boleh terus dapatkan dari laman ini so tak payah susah payah mencarinya di kedai – kedai .

Anda hanya perlu klik butang tempahan dan untuk menempah sila lakukan pelaburan sebanyak…

RM 79 sahaja

Tak cecah pun RM 100. Sangat berbaloikan ? Apa yang penting percutian musim sejuk anda itu nanti merupakan percutian yang bakal memuaskan hati anda.

 

Pelaburan Anda Bukan Sekadar Baju Sahaja !!!

Saya ada offer menarik buat anda di mana dengan jumlah pelaburan yang sama anda bukan hanya menerima baju sejuk malah anda juga akan menerima ……

 #1-Sarung Tangan Touch Screen bernilai RM 14.90

SARUNG TANGAN TOUCH SCREEN GTC BLACK

Sarung tangan ini merupakan sarung tangan touch screen. Bukan sahaja ia menghangatkan tapak tangan anda malah ia juga memudahkan anda membuat panggilan, pesanan atau mengambil gambar.

Warna sarung tangan bergantung kepada stok yang kami ada dan tidak boleh di tukar dengan produk lain atau wang tunai.

                                                                                         

Feedback dari pelanggan-pelanggan yang puas hati

 

TESTIMONI DALILA

TESTIMONI AZNIZA

TESTIMONI KM01

Tawaran Sebegini Memang Jarang Ada

Stok kami memang sebenarnya sukar untuk putus tetapi stok bukanlah sesuatu yang patut anda risaukan. Apa yang perlu anda risaukan adalah buat kerja last minute. Dah nak pergi baru sibuk tercari-cari baju sejuk yang sesuai . Kan dah menyusahkan.

Offer kami pun sememangnya offer yang menarik . Tapi offer ini hanya sah sehingga  20 July 2017 atau sebaik sahaja kuota kami habis. Jadi sebelum offer ini hilang saya sangat sarankan anda segera lakukan tempahan.

Anda bukan hanya dapat sepasang baju sejuk malah anda akan terima :

  • Sarung tangan touch screen bernilai RM 14.90

Yang Benar,

RAHIMAH - FOUNDER BAJUSEJUK.COM

Rahimah Majid

Penggemar Winter Travel
Usahawan Pakaian Musim Sejuk

PS : Nak pergi bercuti tapi tak tahu baju sejuk jenis apa yang patut di beli.

PPS : Baju sejuk ‘ Base layer ‘ @ thermal wear dari kami bukan sahaja boleh memberikan keselesaan malah ianya boleh buat kita tahan sejuk sehingga kesejukan sehingga -5 celcius.

PPPS : Tempah segera untuk dapat offer offer menarik dari saya.